6/09/2011

~ electric or acoustic possesions ?

www.fluidumrecords.cz/tembryo - free album download
bandzone.cz/tembryo - live excerpts, videos, pics
http://www.golemclub.cz/

ooo

Helou ~ Ve středu 15. června zahrají na Wakushoppu dvě dua vzešlá z řad vynikajícího improvizačního sexteta IQ+1. Na závěr patrně opět dojde k fúzi. Koná se opět V lese, vstup opět zdarma.

Vystoupí Jana Kneschke (elektrické housle, FX) & Michal Zbořil (modulární analogový syntezátor Korg MS20, FX) plus Petr Vrba (trubky, klarinet, objekty, FX) & Miroslav Posejpal (cello, sampler, FX).

Děkujeme všem, kteří se na Wakushoppu přišli podívat, jakož i účinkujícím, bylo to fešné jaro: a program na "školní rok" 2011 / 2012 se již chystá! (Zájemci o hraní, hlaste se!)

best regards, Wakushoppu ~ wakushoppu.blogspot.com

 .*** 



Todd Clouser - guitar (http://www.toddclouser.com/)
Mark Aanderud - piano (http://www.markaanderud.com/)
Adam Meckler - trumpet (http://www.adammeckler.com/)
Chris Bates - bass
Greg Schutte - drums

"It’s jazz and the blues; it’s funk and old-school 70s rock; its good, damn good music. Turn it on and turn it up." ~ Michael J. Bultman, Thewaster.com

~°°
Sat June 25, 8PM

Improvising (ob)sessions

Music from NOW
Kytarista Petr Zelenka, flétnista Rodrigo Parejo, saxofonista Marcel Bárta, kontrabasista Vlado Micenko a bubeník Tomáš Hobzek se sejdou, aby společně prozkoumali zvukový vesmír vyvěrající z přítomného okamžiku. Kromě svých nástrojů si vezmou na pomoc pár kouzelných talismanů, vidliček, hrnců, vrtaček, písklátek, bublifuků, objektů nalezených na smetišti a hraček ze svého dětství. Čeká vás jedinečná performance vynesená na světlo z temnoty zkušeben, kde tito muzikanti doposud tajně holdovali svým skrytým obsesím. V průběhu večera muzikanty vystřídají přátelé a kolegové a provedou vás na cestách po různých kontinentech, pod zem i na jiné planety.
vstupné: zdarma


°°

No comments:

Post a Comment